Babyshower

Babyshower in Tiel | Geniet van verschillende hapjes en drankjes.

high tea

Onze high tea of borrelarrangementen worden vaak gebruikt voor een feestelijke babyshower. 

Kijk hier voor de invulling van een high tea

Kijk hier voor de invulling van het borrelarrangement

Natuurlijk bent u vrij om tijdens deze gezellige arrangementen zelf het thema “Babyshower” in te kleuren. Maar wij kunnen dit ook voor u doen….  

Wat maakt deze arrangementen nu een echte babyshower als u dit door ons laat verzorgen: 

  • Natuurlijk zorgen we voor een feestelijke aankleding van de tafel of de ruimte én decoreren we de verschillende hapjes en lekkernijen met baby-blauw of zacht roze accenten.  
  • Verder organiseren wij tijdens jullie verblijf leuke babyshower activiteiten. Er komen babyhapjes en ludieke spelletjes voorbij. Ook altijd enkele fysieke herinneringen voor de aanstaande moeder. We weten dat het altijd een gezellige en soms een hilarische middag of avond wordt! 
 

Deze leuke aanvulling kunnen wij u aanbieden voor € 75,- per keer. 

Wat is belangrijk te weten voor een goede organisatie: 

Een babyshower is een feestje om je zwangere vriendin, dochter of zus(je) in het zonnetje te zetten. En met een knipoog haar voor te bereiden op het moederschap (en ieder kind is anders, dus ook voor de ervaren moeders). Tijdens het bovengenoemde babyshower programma krijgt de zwangere allerlei tips en tricks. Natuurlijk wel alleen de leuke verhalen 😊 En met lekkere hapjes en veel gezelligheid wordt haar een hart onder de riem gestoken voor de laatste loodjes van de zwangerschap.  
 

Hoe pak je het organiseren van een babyshower aan? Met deze handige tips en ideeën maak jij er een onvergetelijk en geslaagd feestje van. 

  • Meestal is het een verrassing wanneer het feestje plaatsvindt. Een goede voorbereiding is dus belangrijk! Dit maakt het wel extra spannend en leuk! 
  • Hou je het klein of pak je het groter aan? En kijk wie je erbij kan betrekken….Partner of meer vrienden of familie. 
  • De beste tijd om een babyshower te organiseren is afhankelijk van de conditie van de zwangere. Te vroeg is niet altijd even goed, de kans dat de zwangerschap niet goed verloopt is dan wat groter. Maar loopt ze op het laatst dan heeft ze vaak minder energie en is veel drukte afgeraden. Kortom haar naasten kunnen dit vaak het best inschatten.  
  • Wie nodig je uit? Houd rekening met de wensen van de aanstaande moeder. Houdt ze van veel mensen op zich heen of liever een klein clubje? Het is vaak wel zo dat het alleen voor de vrouwen en zal het voor mannen ongemakkelijk of ‘anders’ zijn. Je kan de partner er natuurlijk altijd wel bij betrekken…  
  • Datum en tijd zijn altijd belangrijk zeker als je het bij ons in het restaurant zou willen vieren. We beschikken over aparte ruimten (voor grotere gezelschappen), anders is het wel fijn als jullie wel een beetje apart kunnen zitten. Meestal berekenen wij hier geen extra kosten voor, al moet de ruimte wel beschikbaar zijn.   
    Houd er wel rekening mee dat de belangrijkste personen ruim de tijd hebben en niet op de klok hoeven te letten. 

Reserveren bij Hart van de Betuwe.

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website.