Buffetten van De Betuwe

Wij verzorgen uw feest of receptie met complete arrangementen en buffetten.

Bij onze buffetten is het Basisbuffet is het uitgangspunt. Daarna is de keuze aan u! Het Basisbuffet vult u zelf aan met gerechten die passen bij uw persoonlijke voorkeuren, uw gezelschap en uw budget.

Denk aan de klassieke buffetgerechten maar ook aan het jaargetij. In de zomer zijn frisse salades en fruit erg in trek. Terwijl in de herfst en winter de warme gerechten vaak meer op prijs gesteld worden.

Betuwe basis buffet

– “Salade bar”, diverse rauwkost met onder andere sla, komkommer etc. en verschillende toppings zoals spekjes, kaas, ei, pijnboompitjes, croutons etc. en enkele dressings
– Grootmoeders rundvleessalade opgemaakt met diverse garneringen 
– Zalmsalade omringd door rauwkost, zuren en rijkelijk gegarneerd met rode zalm 
 
Deze gerechten op een buffet € 17,50 p.p. 
 

Buffet 1 

Bassisbuffet aangevuld met 3 vis/vleesgerechten (koud/warm) en 2 bijgerechten 

Hier een voorbeeld van hoe een buffet er uit zou kunnen zien:

  • Grootmoeders rundvleessalade, opgemaakt met diverse garneringen
  • Zalmsalade, met verschillende lekkernijen en heerlijke rode zalm
  • Rauwkost / salade met verschillende toppings en dressings
  • 1. Runder carpaccio met o.a. pesto, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • 2. Kip saté met satésaus
  • 3. Mini – schnitzels met stroganoffsaus
  • 1. Bonne femme garnituur
  • 2. Gebakken aardappeltjes met spekjes en uitjes

Dit is helemaal naar eigen keuze samen te stellen voor € 27,50 p.p.

Buffet 2 

basisbuffet aangevuld met 4 vis/vleesgerechten (koud/warm) en 4 bijgerechten

Hier een voorbeeld van hoe dit buffet er uit zou kunnen zien:

  • Grootmoeders rundvleessalade, opgemaakt met diverse garneringen
  • Zalmsalade, met verschillende lekkernijen en heerlijke rode zalm
  • Rauwkost / salade met verschillende toppings en dressings
  • 1. Stoofvlees op grootmoeders wijze, met rode kool en puree
  • 2. Warme beenham met honing-tijm of mosterdsaus
  • 3. Kip uit de wok, met verschillende wok groenten
  • 4. Varkenshaas medaillons met champignonsaus 
  • 1. Frietmix, een leuke mix van allerlei patatten
  • 2. Bloemkool en spinazie

Dit is allemaal naar eigen keuze samen te stellen voor € 34,00 p.p.

 

Buffet 3

Bassisbuffet aangevuld met 5 vis/vleesgerechten (koud/warm) en 4 bijgerechten

Hier een voorbeeld van hoe dit buffet er uit zou kunnen zien:

  • Grootmoeders rundvleessalade, opgemaakt met diverse garneringen
  • Zalmsalade met verschillende lekkernijen en heerlijke rode zalm
  • Rauwkost / salade met verschillende toppings en dressings
  • 1. Serrano ham met sappige meloen
  • 2. Warme beenham met honing-tijm of mosterd saus
  • 3. gepocheerde zalmfilet
  • 4. A la minute ( aan tafel gebakken ) biefstukpuntjes met stroganoffsaus (+2,-)
  • 5. Hamburgers met gebakke champignons en uien
  • 1. Frietmix, een leuke mix van allerlei vormen patatten
  • 2. Huisgemaakte nasi 
  • 3. Gegratineerde aardappelschotel
  • 4. Pasta met tomaten/gehaktsaus

Dit is allemaal naar eigen keuze samen te stellen voor € 39,95 p.p. + 2,- = € 41,95

 

Spelregels:

–  buffetten zijn mogelijk vanaf 15 personen

–  Met de genoemde gerechten maakt u (eventueel samen met ons) makkelijk een thema- of landenbuffet

–  Op verzoek zorgen wij voor 100% Halal gerechten ( hiervoor geldt in sommige gevallen een meerprijs)

–  Wij houden ten allen tijde rekening met eventuele dieetwensen

–  Uitbreidingen zijn mogelijk: extra vis/vleesgerechten +€ 3,75 p.p. | extra bijgerechten +€ 2,75 p.p.

–  Catering is in overleg ook mogelijk dit is dan incl. serveriesgoed, bestek, serveermaterialen en wij doen de afwas!

–  (V) is of kan ook vegetarisch

 

Deze arrangementen uitbreiden of veranderen? Bijna alles behoort tot de mogelijkheden!
Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We luisteren naar uw specifieke wensen, adviseren u graag,
denken met u mee en maken vrijblijvend een offerte op maat!

        Koude gerechten

Vlees:
  • Ambachtelijke ham met sappige meloen
  • Dun gesneden runder carpaccio, rode ui, rucola, pesto en zongedroogde tomaatjes
  • Fricandeau à la Vitello Tonato, met kappertjes en een tonijnmousse
  • Charcuterie plank, fijne vleeswaren, ham en worst 

Vis:

  • Hollandse haring met uitjes, zuren en zachte mini broodjes
  • Gepocheerde zalmforel in zijn geheel gegaard en à la minute gefileerd
  • Visserspalet met gerookte zalm, pepermakreel en Noorse garnalen
  • Hollandse garnalen en gerookte paling > meerprijs op nacalculatie
  • Pasta salade met zalm en bieslook en haringsalade met rode bietjes

Vegetarisch:

  • Kartoffelsalade met bieslook en eiersalade gegarneerd met gevulde eitjes
  • Hollandse kaasplank, met passende garnering en grove mosterd
  • Buitenlandse kaasplank met vijgencompote en druiven (+€ 1,00)
  • Mexicaanse bonensalade met maïs en een couscous salade met o.a. feta en tomaatjes
  • Fruitbowl met sappig seizoensfruit
  • Salade Caprese met buffelmozzarella, tomaatjes, olijfolie en balsamico
  • Twee salades bijv. geitenkaas, Guinea, rijst of tonijn
 
 

       Warme gerechten

Vlees:

  • Kleine wienerschnitzels met saus naar keuze
  • Gemarineerde kipsaté met satésaus
  • Varkenshaasmedaillons met gebakken champignons en roomsaus
  • Kipfilet met vruchten en kerriesaus
  • Gehaktballetjes in chillisaus, zoet/zure saus of oer-Hollandse uit de jus
  • Gemarineerde drumsticks
  • Warme beenham met honing-tijm of  mosterd saus
  • Taco’s met o.a. Mexicaans gekruid gehakt en maïs 
  • Gyros, reepjes Grieks gekruide kip met knoflooksaus en pitabroodjes
  • Shoarma met knoflooksaus en pitabroodjes
  • Indisch gekruid vlees met satésaus
  • A la minute gebakken biefstukpuntjes met saus naar keuze (+€ 2,00)
  • Stoofvlees op grootmoeders wijze met puree en rode kool
  • Kip uit de wok, gekruide kip met wok groente, sojasaus, cashewnoten en taugé 
  • Wildpeper ( alleen in het seizoen ) (+€ 1,00)
  • Chilli con-carne, Mexicaans gekruid gehakt met bonen en taco’s 
  • Goulash, pikante vleesstoofpot op Hongaarse wijze
  • Babi Pangang, krokant gebakken varkensvlees met traditionele zoet/zure saus
  • Hamburgers, real American hamburgers met gebakken uien, champignons, ketchup en mayo

 

Vis:

  • Visragout met diverse vissoorten
  • Zalmfiletjes op een bedje van spinazie en witte wijnsaus
  • Visfilet en papillotte, kleine pakketjes gevuld met witvis en groente uit de oven
  • Garnalen en gamba’s, spiesjes of met noedels
  • Kibbeling met remouladesaus

 

Vegetarisch:

  • Gevulde paprika met kaas gegratineerd
  • Chilli sin carne, Mexicaanse bonenschotel met taco’s 
  • Kleine, huisgemaakte kaasschnitzels
  • Roerbakschotel met quorn, groente en ketjap
  • Assorti omeletjes met kaas , champignons, tomaat etc.
  • Twee soorten quiches, zoals spinazie en geitenkaas
  • Pizzapunten met kaas en groenten

 

 

       Bijgerechten:

  • – Frietmix, Steakhouse-, Franse- en kruifrites gemengd met normale frietjes
  • Gekruide aardappelwedges en Parijse aardappeltjes
  • Witte rijst, huisgemaakte nasi of bami (V)
  • Pasta met saus naar keuze
  • Appel -compite /-moes en stoofpeertjes (winter) of komkommers in het zuur (zomer)
  • Twee soorten warme groenten 
  • Bonne femme ( gebakken champignons, spekjesm ui, groenten en aardappeltjes) (V)
  • Gegratineerde aardappelschotel met bieslook en kaas
  • Garnituur van gebakken uien, champignons, paprika en spekjes (V)
  • Gepofte aardappels met crème-fraîche en kaas