cadeaubonnen

Dé dinerbon van Hart van de Betuwe

Vindt u het lastig om een origineel cadeau te bedenken? Verras familie, vrienden, medewerkers en relaties met een cadeaubon van Restaurant de Betuwe. Van deze dinerbon zullen ze gegarandeerd genieten. De cadeaubon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Bij een bedrag vanaf €15,- verpakken wij de dinerbon in een mooie goodiebag. Hij is te besteden in restaurant de Betuwe en in grand café Hart van de Betuwe. Loop even bij ons binnen en wij maken er een mooi cadeau van. Komt u er niet uit? Bel ons op 0344 63 60 30.

FlipPas

Voor en door ondernemers, de FlipPas brengt Tielenaren samen en zet Tiel op de kaart. Ook bij De Betuwe kunt u FlipPunten sparen en besteden!

De gegarandeerde dinerbon

Ook met De gegarandeerde dinerbon kunt u bij ons terecht. Deze kaart is te bestellen via www.dinerbon.nl en is als bon en als card verkrijgbaar.

VVV Dinercheque

Heeft u een VVV dinercheque ontvangen? Wat leuk! Bij ons kunt u ‘m inleveren. Dus kom een genieten van al het goede dat De Betuwe te bieden heeft. Kijk voor alle informatie over de VVV dinercheque op www.vvvdinercheque.nl. Als bon en als card verkrijgbaar.