Catering

op maat voor de hele Betuwe

Catering in de Betuwe? Samen met ons moederbedrijf Restaurant De Betuwe verzorgen we het tot in de puntjes. Van borrelhapje tot meergangendiner: het ambachtelijk vakmanschap van onze koks staat borg voor culinaire kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor gastvrijheid, gezelligheid en sfeer. Tafels worden mooi gedekt, waarbij servies- en linnengoed en bloemdecoraties voor de juiste uitstraling zorgen. Onze vriendelijke, representatieve gastvrouwen en gastheren serveren de gerechten met zorg uit. Met catering op maat dragen wij bij aan een geslaagd feest of een succesvol zakelijk event.

Ook in moeilijke omstandigheden staan wij voor u klaar. Wilt u na het overlijden van een naaste thuis gelegenheid geven tot condoleren? Wij zullen de ontvangst op passende wijze verzorgen, geheel in overeenstemming met uw wensen. Familie en vrienden kunt u overigens ook in Restaurant De Betuwe ontvangen.

Calamiteitencatering
Bij ongelukken of crisissituaties zijn wij direct inzetbaar voor calamiteitencatering. Hulpverleners en andere betrokkenen voorzien wij direct van al wat nodig is. Eén zorg minder…

Reserveren bij Grand Café Hart van de Betuwe

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website

Reserveer