Dineren in het centrum van Tiel.

Genieten in het centrum van Tiel tegenover Flipje.

Diner in Tiel | Geniet van de ambiance en het lekkere eten.​

Genieten bij Grand Café het Hart van de Betuwe.

Dineren in het winkelhart van Tiel doe je bij het Hart van de Betuwe. Centraal gelegen in de binnenstad van Tiel vind je ons heerlijke terras en het gezellige Grand café. Hier serveren we heel de dag door de lekkerste gerechten. Van lunch tot aan ontbijt, bij Hart van de Betuwe geniet je!

Lunchen in Tiel Hart van de Betuwe

De unieke ligging van ons grand café in het centrum van Tiel, maakt het mogelijk om jouw dag in Tiel af te sluiten met een heerlijk diner in een gezellige ambiance. Aan het eind van een lange shopdag kan je bijvoorbeeld op ons terras heerlijk vertoeven en genieten van onze dinerkaart. Uiteraard hoef je niet per se een reden te hebben om te komen dineren. Je bent namelijk altijd van harte welkom!

Geniet van de uitgebreide dinerkaart en fijne ambiance.

Hart van de Betuwe heeft een uitgebreide dinerkaart. We bieden een ruime diversiteit aan gerechten. Voor ieder is er wat wils! Neem dus eens een kijkje op onze dinerkaart. Er zitten ongetwijfeld meerdere gerechten tussen waarvan het water je in de mond loopt. Onze dinerkaart is zeer gevarieerd en staat bomvol heerlijke, verse gerechten.

“Er stroomt horecabloed door onze aderen”. Dit betekent dat wij er alles aan doen om jullie te van al jullie wensen te voorzien. Geniet van de gastvrijheid, de variatie en vooral de kwaliteit van onze dinergerechten. Bij Grand Café het Hart van de Betuwe in Tiel geniet u altijd van een lekker en gezellig diner.

Reserveren bij Grand Café Hart van de Betuwe

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website

Diner op ons terras of in het Grand Café.

In het zonnetje genieten van je diner. 

Gedurende de lente- en zomermaanden is ons terras geopend, indien het weer dit toelaat. De gehele zonnige dag kan je gebruik maken van ons terras voor lunch, diner en/of een borrel.

Mocht het weer het niet toelaten, ben je van harte welkom in het grand café. Hier kan je ontspannen van jouw diner genieten in een vriendelijke en fijne ambiance. Ons dineraanbod is MEGA! “See it to believe it?” Kom maar eens langs! We kunnen niet wachten om je ons aanbod te laten zien en een glimlach op je gezicht te zien. Tot snel!

Heb je vragen over onze dinerkaart of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag!

Bekijk onze dinerkaart

Lieve gasten van Hart van de Betuwe,

Er is iemand binnen onze muren geweest die Corona positief getest is.
 
Uit voorzorgsmaatregelen hebben wij – hoe vervelend dit ook is – ervoor gekozen om tot nader order dicht te gaan. Wij nemen het virus ten alle tijden erg serieus, vandaar deze ingrijpende maatregel.
 
Wij voelen het als onze plicht deze maatregelen te nemen. In overleg met deskundigen en betrokken instanties komen we tot een nieuwe update. Hierover houden we u uiteraard op de hoogte.
 
Wij wensen iedereen goede gezondheid en vertrouwen er op dat we de juiste beslissing hebben gemaakt.
 
Graag tot ziens! #StaySafe
 
Familie van Heesch en medewerkers