Dineren

Menukaart

Geniet op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag ook in de avond van onze heerlijke gerechten!

Dinerkaart

Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten

Alle allergenen zijn bij ons bekend. Wij adviseren en verzorgen dit graag. Er kan een kleine meerprijs in rekening gebracht worden.

Bijgerechten
Nagerechten

Dinerkaart

Soepen

TOMATENSOEP
Geserveerd met een minibroodje en roomboter
6,25

SOEP VAN DE DAG
Geserveerd met een minibroodje en roomboter
6,25

Voorgerechten

BROOD MET KRUIDENBOTER EN DIPS
5,95

OMA SLAATJE 
7,50

CARPACCIO VAN OSSENHAAS
Met pijnboompitjes, tomatentapenade en Oude Amsterdam. 
12,25

SISSENDE GAMBA’S PIL PIL
Met tomaat, ui en brood
8,50

GEROOKTE ZALM
Met verse toast en boter
Ook glutenvrij verkrijgbaar!
12,25

De small salades zijn ook aan te raden als voorgerecht

Reserveren bij Grand Café Hart van de Betuwe

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website

Reserveer