Feesten in het centrum van Tiel.

Jouw besloten feest in het centrum van Tiel tegenover Flipje.

Feesten in Tiel | Vier het leven en geniet van de volledige ontzorging.

Feesten in Tiel: Jouw eigen feest met al je dierbaren? Wij helpen je graag om er een onvergetelijk moment van te maken. 

Volgens ons zit het leven vol met feestelijke momenten die gevierd dienen te worden. Je kunt hierbij denken aan een examenfeest, bruiloften, verjaardagen, jubilea, babyshowers, etc. Of wellicht heb je een ander feestelijk moment die je graag met je vrienden en familie viert. Wij helpen je hier graag bij!

Lunchen in Tiel Hart van de Betuwe

Bij Grand Café het Hart van de Betuwe in Tiel hechten wij veel waarde aan de complete beleving van jouw feest of evenement. Om deze reden hebben wij verschillende basis arrangementen samengesteld die, indien gewenst, uit te breiden zijn naar jouw eigen persoonlijke voorkeur.

Feesten op maat – laat ons je verrassen.

Wij begrijpen dat jouw feest een persoonlijke aangelegenheid is. Je hebt wat te vieren en deelt dit graag op je eigen wijze met je dierbaren. Daarom gaan wij graag persoonlijk het gesprek met je aan in het Grand Café. Zo kunnen we vrijblijvend jouw wensen bespreken. Tijdens dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Wij doen onze uiterste best om jouw feest zo persoonlijk mogelijk te maken.

Feesten bij Hart van de Betuwe?

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website

Feesten in Tiel – volledige verzorging.

Grand Café het Hart van de Betuwe in Tiel heeft de mogelijkheden om jouw feest volledig te verzorgen. Wij organiseren jou feest van a tot z en nemen alle organisatorische taken uit jouw handen. Zo kan jij genieten van het moment en hoef je je niet bezig te houden met de organisatie van het feest. Jij hoeft enkel maar te genieten en los te gaan!  

Alle aspecten van een geslaagd feest kunnen door onze medewerkers uit handen genomen worden. Er is een ruim arrangement licht, geluid, special effects en beelschermen beschikbaar in het Grand Café. Ook zijn er meer dan genoeg mogelijkheden m.b.t. het eten en drinken. De drank en eet arrangementen worden volledig verzorgd als je dit wenst. Wij kunnen alles uit handen nemen!

Kom gewoon gezellig langs of pak de telefoon en bel ons. Het leven is een feestje en wij helpen je graag met het vieren!