High Tea in Tiel.

Genieten in het centrum van Tiel tegenover Flipje.

High Tea in Tiel | Geniet van de ambiance en het lekkere eten.

Geniet van een uitgebreide High tea bij Hart van de Betuwe. 

Tijdens een high tea bij ons geniet je in alle rust van heerlijke, verse producten in een fijne ambiance. Wij serveren de gerechtjes in gangen uit. Hierdoor hebben jullie nog meer tijd om gezellig  bij te kletsen en van al het lekkers te genieten.

Zoet

Hartig

Lokale Producten

Heerlijk genieten met elkaar
Met een echte high tea

Centraal gelegen in de binnenstad van Tiel vind je ons gezellige restaurant met heerlijk terras. Hier ontvangen we je graag voor een kopje koffie met gebak, lunch, high tea, borrel of diner. We  serveren we de hele dag door de lekkerste gerechten. Van een snelle hap tot uitgebreid dineren,  bij Hart van de Betuwe geniet je!

De unieke ligging in het centrum van Tiel met groot, deels verwarmd terras, nodigt uit om neer te strijken en te genieten!  Onze high tea op zichzelf is al een reden om naar Tiel te komen!

Uitgebreide High Tea met verschillende gangen.

Hart van de Betuwe biedt een complete high tea. We bieden een ruime diversiteit aan verse gerechtjes. Zowel zoet als hartig, voor ieder is er wat wils! Neem dus eens een kijkje op onze high tea kaart. Er zitten ongetwijfeld gerechtjes tussen waarvan het water je in de mond loopt.

Doordat wij de gerechtjes in verschillende gangen uitserveren, geniet je in alle rust. De gerechtjes variëren per seizoen maar je kunt  ervan uitgaan dat er altijd iets lekkers tussen zit. Wij maken voornamelijk gebruik van seizoensgebonden en lokale ingrediënten (Betuws Best). Veel van onze ingrediënten zijn biologisch. Heb jij vragen over een bepaald ingrediënt of speciale wensen, laat het ons dan weten.

Ontdek de gastvrijheid, de variatie en vooral de kwaliteit van onze gerechten. Bij Hart van de Betuwe in Tiel geniet je altijd!

Reserveren bij Hart van de Betuwe.

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website.

High tea op ons terras of in het Grand Café.

In het zonnetje genieten. 

Gedurende de lente- en zomermaanden is ons terras geopend. De gehele dag kun je gebruik maken van ons terras voor lunch, diner, high tea en/of een borrel.

Mocht het weer het niet toelaten, ben je van harte welkom in het Grand Café. Hier kun je ontspannen genieten in een vriendelijke en fijne ambiance. Ons aanbod is MEGA! “See it to believe it?” Kom maar eens langs! We kunnen niet wachten om je ons aanbod te laten zien en een glimlach op je gezicht te zien. Tot snel!

Heb je vragen over ons aanbod of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag!

High Tea de Betuwe

Ma t/m vrijdag | 17,75 per

Weekenden en feestdagen | 21,75

High Tea de Luxe

Ma t/m vrijdag | 21,75

Weekenden en feestdagen | 25,50

 

Voor veranderingen in de samenstelling kan een prijsaanpassing gelden.
Minimaal 1 dag van te voren reserveren
Prijzen zijn per persoon