Geachte Gast, Beste Vrienden van de Betuwe,

Wat zouden wij u graag begroeten. Veilig en gezellig willen laten genieten tijdens een spontaan etentje, een familiefeestje, een verrassende avond uit of juist in een zakelijke en professionele sfeer.

Toch zitten we niet stil… zo zijn veel van onze medewerkers aan het helpen in de zorg. Hoewel ‘het zorgen’ in ons bloed zit, is het toch een hele andere tak van sport. Toch voelt het goed om iets te kunnen bijdragen aan juist die sector, waar hulp in deze tijd misschien wel het hardst nodig is.

Daarnaast zetten we alles op alles, om straks, als we weer open kunnen, u met alle zorg te omringen. Kleine verbouwingen, werkzaamheden die en beetje zijn blijven liggen, maar ook wordt er bijvoorbeeld flink gesleuteld aan onze nieuwe websites. Alles om u straks zo goed en snel mogelijk van de juist informatie te kunnen voorzien.

Echter het allerbelangrijkste is gezond blijven. Dat is wat wij u, onze medewerk(st)ers en leveranciers toewensen. Wij geven de moed niet op. En kijken uit naar het moment dat onze deuren weer wijd open kunnen.

Hét moment dat wij u weer mogen begroeten in een gezellig en vernieuwd restaurant. In een van onze sfeervolle zalen voor een feestelijk samenzijn. Of tijdens een workshop, een zakelijke meeting of een lekker drankje op het zonovergoten terras.

Kortom: Je weet pas wat je mis, als het er niet is!

Wij missen u en ons werk, en hoewel wij deze lock-down nuttig besteden, u/jij maakt voor ons het verschil. Heel graag tot snel!

Beleefd aanbevelend,

Michel en Margriet van Heesch