Lunchen in het centrum van Tiel.

Genieten in het centrum van Tiel tegenover Flipje.

Tijdens Appelpop en Fruitcorso
hebben wij een aangepaste evenementen menukaart.

Lunchen in Tiel | Geniet van de ambiance en het lekkere eten.

Hart van de Betuwe

Lunchen in Tiel doe je bij Hart van de Betuwe.

Centraal gelegen in het winkelhart van Tiel tref je ons heerlijke terras en het gezellige restaurant voor overheerlijke lunches. Gezonde lunches, een snelle hap, soepen, sandwiches. Waar je ook trek in hebt, bij Hart van de Betuwe ben je op de juiste plek om lekker te genieten van een heerlijke lunch.

Wanneer je samen gaat shoppen in Tiel is het heerlijk om tussendoor te lunchen in het centrum van Tiel. Wij ontvangen iedereen met open armen. Neem eens een kijkje op onze lunchkaart. Er zitten ongetwijfeld meerdere gerechten tussen waarvan het water je in de mond loopt. Onze lunchkaart is zeer gevarieerd en staat bomvol heerlijke, verse gerechten.

Iedereen is welkom.

De unieke ligging van ons restaurant in het centrum van Tiel met deels verwarmd terras nodigt uit voor koffie, lunch, hight tea, borrel of diner! Een speciale reden is niet nodig, je bent namelijk altijd van harte welkom! 

Reserveren bij Hart van de Betuwe.

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website

Lunch in Hart van de Betuwe

Lunchen in hartje Tiel doe je bij Hart van de Betuwe

Gedurende het gehele jaar is ons terras geopend, indien het weer dit toelaat. De gehele zonnige dag kan je gebruik maken van ons terras voor lunch, diner en/of een borrel.

Uitgebreid lunchen in Tiel.

Een snelle hap is lekker maar wij genieten het meest wanneer jij rustig geniet van een uitgebreide lunch. Het lunchaanbod van ons restaurant is MEGA! 

“See it to believe it?” Kom maar eens langs!
We kunnen niet wachten om je ons aanbod te laten zien en een glimlach op je gezicht te zien. Tot snel!

Heb je vragen over onze lunchkaart? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag!